Boosta din självkänsla

Mpower - BOOSTA DIN SJÄLVKÄNSLA 

Har du funderat på hur ditt liv skulle se annorlunda ut om du hade bättre självkänsla, om du vågade mer, om du kände dig tryggare i dig själv?

Var med och ta reda på svaret!

Oroar du dig för vad andra tycker? Är du känslig för kritik? Har du svårigheter med relationer? Har du höga krav på dig själv? Känner du att ditt värde mäts i prestationer? Söker du andras bekräftelse? Har du självkritiska tankar som säger att du inte är tillräcklig? En osund självkänsla är källa till mycket stress.


Eller är du trygg i dig själv? Säger du nej när du behöver? Kommunicerar du dina känslor och behov? Har du hälsosamma relationer? En sund självkänsla kännetecknas av integritet och självrespekt.

Med en sund självkänsla kan vi leva i vår fulla potential. Vi behandlar oss själva med respekt och självkärlek och vi vågar utmana oss själva att röra oss mot våra drömmar. 


Känner du igen dig i något av detta?

- Du känner dig aldrig tillräcklig hur mycket du än kämpar?

- Du är hård mot dig själv, säger saker som du aldrig hade sagt till en vän.

- Du tycker att det är jobbigt att säga nej. Du vill att andra ska vara nöjda och må bra och det gör att du glömmer bort dig själv.

- Du strävar efter perfektion, överjobbar, tycker om att ha kontroll.

- Du har en hemlig dröm, som du inte tror att du kan eller vågar försöka uppnå. 


Har du svarat ja på något av påståendena tycker jag att du ska vara med!


 M power är för dig som vill jobba på att bygga upp din inre trygghet. Det är en kurs i personlig utveckling, skapad för att ge dig verktygen och kunskapen att stärka dig själv och leda dig själv på ett kärleksfullt sätt.


Under kursens gång kommer du att lära dig acceptera och älska dig själv som du är med hjälp av självmedkänsla. Du kommer att kunna bryta negativa tankemönster till nya som lyfter dig, så att du blir din egen bästa vän och hejaklack.

Du kommer att få verktyg för att sätta upp och uppnå mål i livet och leda dig själv dit du vill, samt våga även om du kanske riskerar att misslyckas.

Med en hög självkänsla tar vi bättre hand om oss själva, vi mår oftast bättre både fysiskt och psykiskt. Vi respekterar oss själva i större utsträckning och tar ett större ansvar för våra egna liv. 

 

För vem? Kursen är utformad för att passa alla som är redo att ta sig an jobbet att se på sig själv med nya ögon. Den tar dig igenom en resa av personlig utveckling och självupptäckt.


Kursinnehåll:

Som erfaren livscoach kommer jag guida dig genom bland annat följande frågeställningar: 

- Vad är ditt nuläge? Hur är livet idag? Vad har du med dig i bagaget i form av övertygelser om hur saker och ting är, som påverkar dig i dag och hur du ser på dig själv?

- Vad är ditt önskade läge? Vem vill du vara? Vad vill du känna, hur vill du att livet ska vara, vad är viktigt för dig?

- Hur kan du älska dig själv fullt ut? till 100% oavsett vad? Hur kan du lyfta dig själv? Hur kan du ta hand om dig själv? Hur kan du äga ditt liv?

- Hur kan du hantera tankar och känslor? Hur kan du känna dig trygg även när livet är stökigt? 

Nästa kursstart: OBS ändrat till 1-okt!


Upplägg: Kursen sker online och inkluderar liveträffar samt tillgång till en kursportal med övnings- och reflektionsuppgifter att göra mellan träffarna.Vi hörs 4 söndagar kl 17-18 via videosamtal. Däremellan arbetar du på egen hand med kursmaterialet.


Investering i dig: 2499kr (kan delbetalas). Anmälan gäller när betalningen är mottagen innan kurstart. Betalningslänk kommer efter att anmälan är mottagen. 


Kursledare: Maria Lindberg, cert. stress- & livscoach,  läs mer om Maria här


Anmäl dig idag, då platserna är begränsade!

Varmt välkommen, jag ser fram emot att se dig på kursen!


Vid frågor kontakta oss