Boosta din självkänsla

Mpower - BOOSTA DIN SJÄLVKÄNSLA 

Har du funderat på hur ditt liv skulle se annorlunda ut om du hade bättre självkänsla, om du vågade mer, om du kände dig tryggare i dig själv?

Var med och ta reda på svaret!


Lyssna på miniwebbinarie om kursen:

Oroar du dig för vad andra tycker? Är du känslig för kritik? Har du svårigheter med relationer? Har du höga krav på dig själv? Känner du att ditt värde mäts i prestationer? Söker du andras bekräftelse? Har du självkritiska tankar som säger att du inte är tillräcklig? En osund självkänsla är källa till mycket stress.Med en hög självkänsla tar vi bättre hand om oss själva, vi mår oftast bättre både fysiskt och psykiskt. Vi respekterar oss själva i större utsträckning och tar ett större ansvar för våra egna liv. 

 

M power är för dig som vill boosta dig själv och bygga upp din inre trygghet


Det här är en kurs i personlig utveckling, skapad för att ge dig verktygen och kunskapen att stärka och leda dig själv på ett kärleksfullt sätt.


Vi utsätts ibland för utmaningar i livet. Men din tro på dig själv och hur du värdesätter dig själv i de stunderna kommer att vara avgörande för hur du tar dig igenom dem och mår. Du har makten att bestämma vem du vill vara och hur du vill behandla dig själv. Du kommer att få utmana dina inre föreställningar, förtydliga vad som är viktigt för dig, vart du vill leda dig själv och veta hur du kan skapa din framtid genom förändrat tankemönster. För de viktigaste tankarna du har, är de där orden du säger till dig själv, om dig själv. 


För vem? Kursen är utformad för att passa alla som är redo att ta sig an jobbet att se på sig själv med nya ögon. 


Kursen passar dig som vill:

  • Få en större självkännedom och mental styrka
  • Få ett bättre självförtroende och en bättre självkänsla
  • Kunna bryta negativa tankemönster – och ersätta med fördelaktiga
  • Påverkas mindre av andra och stå upp för dig själv
  • Få verktygen för att börja våga mer
  • Tydliggöra din väg framåt i livet


Kursinnehåll:

Som erfaren livscoach kommer jag guida dig genom bland annat följande frågeställningar: 

- Vad är ditt nuläge? Hur är livet idag? Vad har du med dig i bagaget i form av övertygelser om hur saker och ting är, som påverkar dig i dag och hur du ser på dig själv?

- Vad är ditt önskade läge? Vem vill du vara? Vad vill du känna, hur vill du att livet ska vara, vad är viktigt för dig?

- Hur kan du älska dig själv fullt ut? till 100% oavsett vad? Hur kan du lyfta dig själv? Hur kan du ta hand om dig själv? Hur kan du äga ditt liv?

- Hur kan du hantera tankar och känslor? Hur kan du känna dig trygg även när livet är stökigt? 

Nästa kursstart: 11-februari 2024

Skicka intresseanmälan nedan


Upplägg: Kursen sker online och inkluderar liveträffar samt tillgång till en kursportal med övnings- och reflektionsuppgifter att göra mellan träffarna.Vi hörs 4 söndagar kl 17-18 via videosamtal. Däremellan arbetar du på egen hand med kursmaterialet.


Investering i dig: 2600kr (kan delbetalas). Anmälan gäller när betalningen är mottagen innan kurstart. Betalningslänk kommer efter att anmälan är mottagen. 


Kursledare: Maria Lindberg, cert. stress- & livscoach,  läs mer om Maria här


Anmäl dig idag, då platserna är begränsade!


Vid frågor kontakta oss 


Så om du är redo för att boosta självkänslan, ta steget och anmäl dig idag!

Varmt välkommen!


Jag ser fram emot att ses/MariaIntresseanmälan