Designa ditt liv

Designa ditt liv


Hur vill du leva ditt liv? Vad vill du skapa? När mår du som bäst?

Det är få som skulle sätta sig i en taxi och inte vet vart man vill åka med den. Men ändå är det så de allra flesta lever sina liv. Vi låter den yttre världen bestämma hur livet ter sig, i stället för att skapa det själva. Det här är en kurs för dig som vill ta ägandeskapet över ditt liv och som vill utgå från dig och det du vill. Som vill växa som människa och leda dig själv med hjärtat.


Det här är för dig som vill skapa en tydlig vision för framtiden

och ha verktyg att skapa förändring


Under 3 timmars intensivkurs kommer vi att djupdyka i din framtid så att du har en tydlig bild av vart du vill leda dig själv. Med min personliga hjälp som livsdesigner och med hjälp av reflektionsövningar kommer du att tydliggöra hur du vill att din framtid ska bli. Men framför allt kommer du få verktyg för självledarskap för att ta dig från den du är nu till den du vill vara. 


Så om du känner att du är redo att ta tag i din framtid, häng på! Varmt välkommen!


Upplägg


Kursen erbjuds både individuellt och i grupp.

Datum för nästa grupptillfälle: 28-april 2024


Investering i din framtid: 

Individuellt: 3499kr

I grupp: 1999kr

15% boka-tidigt rabatt fram till 31 -mars för grupptillfälle


Sagt om kursen:


"Jag kan varmt rekommendera den här kursen. Den har gett mig ökad förståelse och insikter om mig själv. Maria har på ett tydligt och enkelt sätt coachat och gett mig många bra verktyg för framtiden."


"Jag hade en mycket bra upplevelse av kursen och fick många bra tips. Maria är en otroligt duktig och proffsig coach. Jag är mycket nöjd!"


För frågor kontakta mig


Intresseanmälan