1:1 Coaching

Livsdesign - personlig utveckling och självledarskapÄr det dags nu? Att skapa det där livet du drömmer om?


Det här är för dig som vill ha ut mer av livet. Som vill utveckla dig själv. Som vill äga ditt liv!


Med 1:1 coaching får du hjälp att ta dig från den du är idag till den du vill vara. Tillsammans tydliggör vi ditt nuläge och din väg framåt, så att du kan lägga fokus på att ta dig dit du vill steg för steg. Jag är med som stöd och utmanar dig att tänka i nya banor för att du ska ta dig förbi hinder och göra motgångar till medgångar.


Det här programmet är en kombination av kurs och 1:1 coaching. Jag ger dig kunskap och verktyg, samt leder dig till förändring genom det coachande samtalet. Utgångspunkten är din livsvision.

Hello world

Jag tror på det kärleksfulla självledarskapet, att den bästa motivationen kommer inifrån. Mitt mål är att du ska styra ditt liv inifrån och ut, för vi har alla en inre kompass som hjälper oss navigera om vi lär oss lyssna på den.

Om du är redo för förändring och börja leda dig själv i den riktning du vill gå, skicka intresseanmälan! Vi tar ett första samtal så att du känner att detta är rätt för dig innan du bestämmer dig.

När vi vill ha något annat än det vi har idag, behöver vi bli medvetna om synsätt och beteenden som står i vägen för det nya vi vill skapa. Det här programmet utgår från det jag kallar tankemodellen. Med den som grund får du hjälp att titta på dina tankar, vanor och undermedvetna tankar. Så att du kan börja förändra från insidan och ut.

Jag hjälper dig att titta på livet med nya ögon så att du därigenom kan få nya resultat.  Du kommer att få verktyg för självledarskap så att du kan skapa det du vill skapa.Hello world

KONTAKTA OSS

Jag är här för dig!

Undrar du om detta är något för dig? Hör av dig så tar vi det därifrån.